West Beach Filmfestival

7 Fans

Van vrijdag 27 augustus tot en met zaterdag 18 september kunnen bewoners vier weekenden achtereen gratis films bekijken. Het West Beach Filmfestival vindt plaats op het loungeterras op het buitenterrein van het Sloterparkbad

CreAmClub

CreAmClub

Programma

Het Westbeach filmprogramma toont golden oldies zoals The Shining en recente films als Oorlogswinter. Bij slecht weer worden de films binnen vertoond. West Beach Filmfestival wordt georganiseerd door stadsdeel Nieuw-West samen met het Sloterparkbad, Outdoor Cinema, CreAmClub, COC Amsterdam, de Nederlandse Film en Televisie Academie en mede mogelijk gemaakt door Ymere en Far West.

Westbeach Internet Filmprijsuitreiking op 27 augustus

Stichting CreAmClub wil internetfilmpjes van bewoners die op één of andere manier een link hebben met Nieuw West extra onder de aandacht brengen.
Vandaar initieert en organiseert CreAmClub voor de derde keer de jaarlijkse Westbeach Internet Filmprijzen oftewel de WIF prijzen.

• De WIF prijs van het culturele seizoen 2009 - 2010 categorie 'professioneel' wordt uitgereikt aan Buurt TV Amsterdam Nieuw West voor het filmpje 'Sloop in de Kolenkitbuurt'.
    • De WIF prijs van het culturele seizoen 2009 - 2010 categorie 'amateur' wordt uit uitgereikt aan de maker van het filmpje 'Nieuwjaarsduik Sloterplas 2010'.

De prijzen worden tijdens de openingsavond op 27 augustus uitgereikt door de wethouder van kunst en cultuur de heer Paulus de Wilt.
De betreffende twee filmpjes zullen worden vertoond voor de hoofdfilm de 'Shining'
Aanvang 20.30 uur.

De CreAmClub-keuzefilm 'Once upon a time in the West' wordt vertoont op vrijdag 3 september. Voorprogramma: Flink Oud.

Aanvangstijden en meer informatie

Terrein open: vanaf 20.00 uur