Ed's Funky club

Auteur: Jeanette

Ik woonde in 1983 op nr 16 .We hadden geen voordeur sleutel.Gewoon met je hand door de brievenbus aan het touwtje trekken.Dat deden er meer die dan op zolder de nacht door brachten.Links van Ed's moesten wij naar binnen.2Jaar later leerde ik iemand kennen die de snackbar eigenaar van schuin beneden kende.Hij kwam daar regelmatig vertelde hij.De snackbar eigenaar zou de boel zelf aangestoken hebben omdat hij failliet dreigde te gaan.Volgens de verhalen is hij ook opgepakt en heeft hij moeten zitten.De chinees aan de overkant had altijd indrukwekkend vuurwerk met oud en nieuw .Lange matten vanaf het trottoir tot aan de hijsbalk.Een oorverdovend lawaai dat even duurde.De huizen waren scheef.Als je een knikker in de kamer neerlegde rolde hij in no time naar de andere kant.Wij woonden op 4 hoog.