Geheugen van West en Amsterdam Museum leggen samenwerking vast

Proost op de samenwerking.  Bron: foto Tjarda de Haan, 2017.

Proost op de samenwerking. Bron: foto Tjarda de Haan, 2017.

Dinsdag 7 maart jl. hebben zowel het Geheugen van West als het Geheugen van Oost een convenant afgesloten met het Amsterdam Museum. Er was al sprake van vormen van samenwerking tussen de Geheugens en het Amsterdam Museum. Zo zijn bijvoorbeeld de websites aangepast om meer overeenkomst te hebben met de websites van het Amsterdam Museum.

In het convenant staan afspraken en doelstellingen over verdere samenwerking, zoals projecten, ondersteuning van de webredactie, gebruik van de content, en inzet voor promotie en marketing.
Met een handtekening van Hans Staphorsius van het Geheugen van West en Maud Vink van het Geheugen van Oost werd de samenwerking officieel vastgelegd, waarna geproost kon worden op deze volgende mijlpaal in het bestaan van de Geheugens.

Ondertekening door Hans Stophorsius namens het Geheugen van West. Bron: foto Tjarda de Haan, 2017.