Rinus de Bruijn

Auteur: Fred Fontijn

Mijn oom Henk en tante Jo van Puffelen woonde ook in de Van Bossestraat een paar huizen dichter naar de winkel van de familie de Bruijn toe, eigenlijk recht daar tegenover. Ze kenden elkaar ook goed. Renee mijn nichtje was van dezelfde leeftijd als Rosalien de Bruijn. Volgens mij waren ze ook ongeveer van 1947, die meiden gingen ook goed met elkaar om. Rosalien heeft ook gekorfbald, bij Landlust. Als je wilt Marja kan je Rosalien zelfs op 'Het Geheugen' terug vinden. Ooit schreef ik een stukje over ‘Mijn eerste korfbalwedstrijd en plaatste daar een twaalftal foto bij, die er eigenlijk niet bij hoorde, het was een jonger team dan waarin ik speelde en die foto had ik nog wel. Ik woon al een tijdje in Drenthe, maar de digitale wereld is blijkbaar heel klein.