Hoofdweg gedeelte Surinameplein

Vandaag kwam ik per toeval op site terecht.

ik wil wel reageren op het verhaal dat Roel Jonker daar echt alleen heeft gewoond. Want niet iedereen is bekend met het Geheugen van West enzo, net als ik. Je hebt het over de heer Keenders; nu ik kan je zeggen dat ik hem goed kende, hij woonde in hetzelfde portiek. Zelf ben ik ook op Hoofdweg geboren. op 71 2-hoog en later nog een tijd samen met mijn man op 75-3 hoog. Mijn buurmeisje zat op de Corantijnschool.

De drogisterij waar jullie kwamen, kwam mijn moeder ook vaak net als bij slagerij Aarsman. Voordat het bloemenwinkel werd was eerst een sigarenwinkel, waar ik voor mijn vader shag kocht. Het is ook nog even een autorijschool geweest en toen werd het een Bloemenzaak (of dat nog zo is, geen idee).

Zoals je ziet, woonden er gelukkig toch nog meer mensen dan jullie alleen.

vr groet