Mensen mogen en kunnen helpen groeien is mijn passie, dan ben ik helemaal in mijn element!

Auteur: Anush

Pendelend tussen meerdere werelden in, bied ik hulp waar ik kan. Ondernemers vanuit heel Nederland, en stiekem ook de wereld, bied ik de mogelijkheid om door het te doen, het ondernemerschap als vak te leren.

Vrouwen van Nieuw-West - Anush

Amsterdam Nieuw -West in mijn tweede thuis. Ik sta naast mensen die hulp nodig hebben. Dat is altijd zo geweest en zal ook zo blijven. Zelfredzaamheid en onafhankelijkheid komt door zoveel mogelijk kennis te vergaren en te delen. Acceptatie, veel los laten zoals je schaamte en verleden, en om hulp leren vragen. Dat heb ik moeten leren en ik geef het graag door aan een ander die het nodig heeft.

Mijn missie is om – pendelend tussen mijn eerste thuis Yerevan/Armenië en tweede thuis Amsterdam/Nederland - mijn talenten in te zetten voor een ander die er behoefte aan hebt. Dan ben ik in mijn element. Samen maken we de wereld een stuk mooier.

Dit verhaal is onderdeel van het project Vrouwen van Nieuw-West.
Klik hier voor nog meer verhalen.