Eerste fotoverslag van Megan

Auteur: Megan
Van Tijenbuurt, Geuzenveld

Tijdens de workshop Digitale Fotografie in mei 2007 heb ik deze foto's gemaakt en de mensen geïnterviewd.

Mevrouw Saskia van Friet stopte spontaan toen ik haar op mijn speurtocht door de Van Tijenbuurt aansprak. Zij is 46 jaar en woonde eerst in een huis dat gesloopt wordt. Daar woonde ze al 14 jaar. Ze vindt het heel jammer dat ze daar weg moest, omdat het uitzicht zo mooi was. Saskia heeft drie kinderen en drie katten.

Ferry (39 jaar) deed open toen wij als jonge fotografen zomaar ergens aanbelden. Hij woont in een huis dat neit gesloopt hoeft te worden. Hij vind het heel leuk in deze buurt en hij woont er ook al 14 jaar en kent veel mensen in de buurt. Ferry vindt het niet jammer dat de flats gesloopt worden, want hij vindt ze niet mooi.

Meneer Van Asch (66) liet net z'n enorme grote hond - een Turkse herdershond - uit toen hij aangesproken werd door ons. Hij vindt de buurt leuk en is het er niet mee eens dat er huizen worden gesloopt. Zijn hond heet Kiely en weegt 65 kilo!

Marloes is de juf van onze workshop fotografie en zij vindt sommige straten in de van Tijenbuurt wel interessant en andere starten weer niet. Ze werkt bij Stichting Amsterdam Photo, is 21 jaar en leert de de kinderen graag (digitaal) fotograferen want dat vindt zij leuk werk.

Jan van Zijp (56) is van het Geheugen van West en helpt ook bij de workshop Fotografie. Hij vindt het leuk in de buurt en hij vindt het ook mooi. Het leukste in de buurt is de natuur.

Megan

Gepubliceerd: 10 juni 2007

Naar de rubriek met nog meer foto's en verhalen over de Van Tijenbuurt .

Mariska

Ben trots op je!!

Ziet er goed uit Megan,

Heb je heel goed gedaan :-)

Groetjes Mariska

Leuk Verslag!

Goed gedaan Megan!
Groeten Marloes.

Angar Veerkamp

Top!

Megan, wat een geweldig leuke bijdrage heb je geleverd! Leuke foto's met goede teksten erbij. Geweldige collega!
Groet van Angar Veerkamp