Tussen Andreasplein en Zwarte Pad

Zesde jaargang verschenen

Auteur: Fred Martin
omslag Andreasplein 6

'Extra dikke lockdowneditie' staat er op het voorblad van het zojuist verschenen zesde literaire jaarboek over Nieuw-West. Wat ooit begon als aardigheidje ter gelegenheid van de Boekenweek is inmiddels een solide traditie geworden.

Een boek dat graag gelezen wil worden, vooral door mensen die op dit moment noodgedwongen al veel meer thuis zitten dan ze eigenlijk zouden willen.

Maar liefst drieëntwintig auteurs leverden wederom belangeloos een bijdrage, soms spannend, soms ontroerend en soms humoristisch. Altijd met een raakvlak met Nieuw-West. En stuk voor stuk het lezen waard! Ondanks de verdubbeling in omvang sinds het eerste deel nog altijd voor hetzelfde zachte prijsje van € 9,90.

Met verhalen van Karima Aissaoui, Margreeth de Boer, Peter Boonstra, Fred Bornstein, Robert Eksteen, Patrick van den Hanenberg, Hugo Hoes, Sybren Kalkman, Bas Kok, Pim Ligtvoet, Jan Loogman, Fred Martin, Frenk der Nederlanden, Robert von Reeken, Thom Roep, Huug Samuël, Cathelijn Schilder, Jan-Paul van Spaendonck, Martin Straatmeijer, Mirella de Vreeze, Hans van Wetering, Leo Willemse.

Op de website van Stichting de Driehoek is per auteur een pagina met achtergrondinformatie geplaatst.

Bestel het boek op www.stichtingdriehoek.nl of bij iedere erkende boekhandel.

Fred Martin en Jan-Paul van Spaendonck, Tussen Andreasplein en Zwarte Pad - zesde jaargang.