Zesde editie literaire jaarboek Nieuw-West

En nieuwe CD met liederen over Nieuw-West

Verteller: Fred Martin
Auteur: Fred Martin
Verhalen over Nieuw-West

Alweer voor de zesde keer verscheen dit voorjaar het literaire jaarboek voor Nieuw-West, Tussen Andreasplein en Zwarte Pad. En net als bij de vijfde editie maakte de pandemie de gebruikelijke feestelijke presentatie onmogelijk. Maar omdat we het leuk vinden om samen met onze schrijvers en belangstellenden stukken uit de verhalen te lezen organiseren we een verlate presentatie op

zondag 31 oktober om 15.00u
in de gloednieuwe
Theaterzaal van Broedplaats de Vlugt
Burgemeester de Vlugtlaan 125, 1063 BJ Amsterdam

Tijdens die bijeenkomst houden we ook de nieuwste CD met liederen over Nieuw-West van Jan-Paul van Spaendonck ten doop, uiteraard met enkele live-uitvoeringen.

Uw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld. Toegang is gratis, maar u moet zich wel tevoren per email hier aanmelden. U krijgt dan een toegangskaart toegezonden. En vol is vol.

Vanwege het aantal bezoekers heeft u  een coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van de corona check app op uw telefoon of een uitgeprinte QR-code.

Nieuwsgierig maar verhinderd op 31 oktober? Bestel dan hier of stuur ons een e-mail

Tussen Andreasplein en Zwarte Pad