Klassenfoto

Prof. Dr. G. van der Leeuw-Mulo van 1964-1969

Professor G. van de Leeuwschool - 1971 - Vervaardiger J.M. Arsath Ro'is - Beeldbank Stadsarchief

Hallo allemaal

Ik heb mijn naam op Geheugen van West gezet met de bedoeling of er nog studiegenoten zijn die klassenfoto's hebben, waar ik ook op sta; het kunnen foto's zijn van de  klassen 1A 2A 3A en mogelijk 4B

Ik noem een paar namen Rob & Hans Cordel, Paul Visser, Hans Winkel, Wim Barske, Lex Brouwer en Freek Pot

Ik heb op de  Prof. Dr. G. van der Leeuw-Mulo gezeten van 1964-1969; ik heb geen enkele klassenfoto van die school van de genoemde jaren en dat vind ik zo jammer; ik hoop dan ook dat er onder jullie klasgenoten zijn, die wel een klassenfoto hebben waar ik ook op zou kunnen staan; Als je me dat zou melden, zal ik het heel plezierig vinden. Mogelijk is dat op mijn mailadres te zetten.

Ik ben benieuwd

Jan Boelhouwer

Mijn emailadres is j_boelhouwer[apestaartje]hetnet.nl

P.S. de foto die staat afgebeeld heb ik er niet bijgezet maar Rob van den Broeke heeft de juiste school alsnog vermeld

rob van den broeke

Wat foto's van de Van der Leeuw mulo