Verhalen van het Geheugen nu ook in boekvorm

Amsterdam West

Verhalen en foto's van het Geheugen van West zijn nu ook verschenen in een prachtig boekje. Wethouder Tys de Ruiter kreeg eerste exemplaar van de trotse voorzitter Cor van Drongelen.

Boekje Geheugen van West Tys de Ruiter krijgt uit handen van Cor van Drongelen het eerste exemplaar.

Onder grote belangstelling van verhalenvertellers en schrijvers is op 4 juli 2007 in De Brug in Geuzenveld-Slotermeer het eerste exemplaar van het boekje met 27 aansprekende verhalen met foto's over gewone mensen en dingen in Amsterdam-West aangeboden aan het stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer. Tys de Ruiter nam - met de aan hem toegekende eretitel 'betrokken wethouder' - namens het stadsdeel niet alleen het boekje in ontvangst maar ook de complimenten van mevrouw Cor van Drongelen die namens de stichting Geheugen van West benadrukte dat dankzij de subsidie en morele steun van het stadsdeel het goede werk van de stichting door kan gaan.
Heel veel mensen genieten elke dag weer van de verhalen en foto's op de website en na drie jaar digitaal publiceren van verhalen en foto's is nu een boekje verschenen met een selectie van verhalen van lang en minder lang geleden. Het is een eerbetoon aan al die schrijvers en verhalenvertellers die inmiddels bijna 600 verhalen en 1500 foto's op de website hebben gezet.
Wethouder Tys de Ruiter gaf in zijn toespraak aan dat hij streeft naar een bredere ondersteuning van het Geheugen van West door met name de andere stadsdelen in Amsterdam Nieuw-West.

Boekje bestellen?
Het prachtige boekje (ISBN-9789081139229) is voor slechts 8 euro te bestellen bij de stichting Geheugen van West. Voor inwoners van Amsterdam-West is de bezorging gratis. Anderen betalen 2,50 euro extra aan verpakkings- en verzendkosten.
Maak respectievelijk 8,00 of 10,50 euro over op postbankrekening 4223786 van Stichting Geheugen van West onder vermelding van 'Boekje 27 verhalen'. Stuur tegelijkertijd een e-mail met uw adresgegevens naar Boekje bestellen en geef daarbij het rekeningnummer aan vanwaar het bedrag gestort is. U krijgt na ontvangst van het geld het boekje zo snel mogelijk in de bus.

N.B. Dit boekje is uitverkocht.
Het boekje uit 2010 is nog volop verkrijgbaar.