Fotoverslag van Megan

Auteur: Megan
Geuzenveld Slotermeer

Megan neemt ons mee op een fototour door de wijk. Ze geeft haar kritische, postieve en creatieve kijk op situaties en gebeurtenissen.

Deze meneer (Anton O.) wilde wel poseren  tijdens rondje Sloterplas met eenwielers, georganiseerd door circus elleboog en Acrobatico. Foto: Megan, 13 juni 2007

Deze meneer (Anton O.) wilde wel poseren tijdens rondje Sloterplas met eenwielers, georganiseerd door circus elleboog en Acrobatico. Foto: Megan, 13 juni 2007

Gepubliceerd: 16 juli 2007

Alle bijdragen van Megan staan hier bij elkaar.

Bekijk meer afbeeldingen

Een nieuwe brug. Eerst kon je ineens niet meer verder fietsen omdat het fietspad zomaar stopte, maar nu fiets je zo het park in bij de Geleyn Bouwenszstraat.  Foto: Megan, 7 juli 2007

Een nieuwe brug. Eerst kon je ineens niet meer verder fietsen omdat het fietspad zomaar stopte, maar nu fiets je zo het park in bij de Geleyn Bouwenszstraat. Foto: Megan, 7 juli 2007

Deze boom is gekapt voor de stadswarmte van Osdorp. Heel zonde! (Troelstralaan)  Foto: Megan, 7 juli 2007

Deze boom is gekapt voor de stadswarmte van Osdorp. Heel zonde! (Troelstralaan) Foto: Megan, 7 juli 2007

Een heel smal paadje en dan gevaarlijk oversteken om onze wijk uit te komen. Wat stom aangelegd!
(Troelstralaan) Foto: Megan, 7 juli 2007

De 'Tent van mijn tante', hele leuke workshops, ik heb 4 keer meegedaan. O.a. een filmpje gemaakt. (Dat kun je zien op YouTube via www.tentvanmijntante.nl). Ik was erbij met mijn vriendinnen Rachel en Kelly (Eendrachtspark)  Foto: 13 juli 2007

De 'Tent van mijn tante', hele leuke workshops, ik heb 4 keer meegedaan. O.a. een filmpje gemaakt. (Dat kun je zien op YouTube via www.tentvanmijntante.nl). Ik was erbij met mijn vriendinnen Rachel en Kelly (Eendrachtspark) Foto: 13 juli 2007

Het decor van de avondvoorstelling van 'De tent van mijn tante'. (Eendrachtspark)  Foto: Megan, 13 juli 2007

Het decor van de avondvoorstelling van 'De tent van mijn tante'. (Eendrachtspark) Foto: Megan, 13 juli 2007

hartsvrindin

ho hartsvvrindi ik zie je als een hartsvindin jij mj natuurlijk ook daar hoef ik niet over na te denken tog dag hartsvrindin ik ben seda uit 8c doeiiiiiii

Hee Meeg!

Hee Megan!
Leuk dat jij die foto's maakt! Vooral die wasmachine's.;)
Groetjes, Eileen. :)

Jantine

Leuke man...;-)

Hoi Megan,
Wat een knappe vent is dat op de foto...;-))
Leuke reportage! Liefs van Jantine en Mette

J.Zuidinga

foto's in de wijk

Hoi Megan,
Goede foto's heb je gemaakt van de dingen die nu spelen in jullie wijk.
We zijn trots op je, ga zo door.
Opa en Oma

foto's megan

hoi Megan mooie foto's en je hebt helemaal gelijk het kappen van bomen is echt zonde er blijft niet veel groen meer in onze buurt ga zo door met foto's maken dan weet iedereen wat er in de buurt gebeurd dikke kus truussie

Martin van Tulder / Tent van m'n Tante

Het groene monster Kaliban

Hoi Megan en vriendinnen,
Mooi foto's. Hoeveel wasmachines we voor de voorstelling WRAK ook hebben, ik word niet meer schoon. De groene schmink zit op dit moment nog onder mij oksels. Groetjes van Kaliban en succes in Narnia!

Zjuul Burgering/ Tent van m'n Tante

Tent van m'n Tante

Wij hebben genoten in Geuzenveld- Slotermeer, van de plek en de mensen, én ook van Megan en haar vriendinnen.
Dank je wel Megan!