De Stijl van Amsterdam Nieuw-West

Auteur: JHvZ iso 22111950 Jan van Zijp

Een prachtig (foto)boek over de tentoonstelling, maar meer nog over de typische bouwstijl van de westelijke tuinsteden.
Samenstellers: Harriët Haakma Wagenaar, Erik Swierstra en Tineke Rombout

Een fotoboek over de succesvolle tentoonstelling. Deze tentoonstelling is een initiatief van een aantal actieve bewoners van de Westelijke Tuinsteden. In de zomer van 2003 ontstond het idee om vanuit de eigen belevingswereld een beeld te geven van wat wij als bijzonder en kenmerkend zien in de Westelijke Tuinsteden. Samen met een vormgeefster werden in de tweede helft van 2004 de ideeën uitgewerkt tot de tentoonstelling zoals die van januari 2005 tot zomer 2006 op vijf locaties te zien was.

De tentoonstelling staat tot eind september 2007 in de hal van het stadsdeelkantoor Bos en lommer aan het Bos en Lommerplein.

ISBN nr.978-90-78872-02-3
Te bestellen bij Match Media, prijs € 9,95 (excl. verzendkosten) of te koop bij boekhandel Meck & Holt, Tussenmeer 46-48 in Osdorp.

Lees ook het verslag van Shirley Brandeis over de opening van de tentoonstelling in het stadsdeelkantoor Bos en Lommer.

Bericht gepubliceerd: 8 september 2007