Schrijfcursus

1 Fan

Vrijdagmorgen 12 oktober 2007 kwamen in De Brug enthousiaste verhalenverzamelaars/schrijfsters hun vaardigheden bijspijkeren.

Schrijfcursus Op de vaste stek van Het Geheugen van West, de computerruimte van De Brug.

Deze door Het geheugen van West georganiseerde cursus werd gegeven door de ervaren tekstschrijfster Karen Nieuwenhuis. Zij schreef onder andere speeches voor de minister van Verkeer en Waterstaat.
Karen liet de deelnemers kritisch kijken naar hun eigen verhalen en gaf talrijke tips voor het verbeteren van de schrijfstijl.
Het was een leerzame ochtend en of de kwaliteit van de verhalen hierdoor toeneemt, mogen de bezoekers van onze site zelf bepalen.

Docente Karen (rechts) en Louise. Foto: Will Fleur, 12 oktober 2007

Schrijven en er over praten Van rechts naar links: Angar, Nell, Hedda en jan.