Geheugen van West zoekt schrijvers

Auteur: Juriaan Otto

De redactie van Het Geheugen van West is op zoek naar schrijvers die de door hun opgetekende verhalen - op vrijwillige basis - tot prettig leesbare stukken kunnen verwerken.
Het Geheugen van West is sinds begin april definitief in de lucht en we kunnen daarom nog niet beschikken over een ruime hoeveelheid aan verhalen. Maar..., dat is wel de bedoeling. Want zonder verleden, geen heden.
In Geuzenveld Slotermeer wonen duizenden mensen met de meest uiteenlopende verhalen die nog nooit zijn verteld. Aan ons de taak om dit historisch erfgoed aan de buitenwereld te tonen. Voor de mensen die wel wat voelen voor het schrijverschap nodigen wij iedereen uit via de e-mail contact met ons te zoeken. Tot gauw!

Jan van Zijp

Beste Ton

Juriaan werkt niet meer voor het Geheugen van West, stuur een e-mail naar redactie@stichtinggeheugenvanwest.nl, dan nemen we contact met je op!
Om ons een e-mail te sturen klik hier.

ton van wijngaarde

schrijven over geuzenveldt

Hoi Juriaan,

Ik was een bewoner van de Cornelis outshoornstraat 75 in geuzenveldt, en kan zeker het een en ander vertellen en opschrijven over de periode 1960-1985, ik ben zelf geboren in september 1953 in een gezin waar al 12 kinderen waren.

het was een zeer roerige tijd, dus kan ik over veel inspiratie beschikken, indien dit u leuk lijkt verneem ik dat gaarne.
steekwoorden zijn, paard in de gang, weren van politie in de buurt, asociale maar homogene buurt .