360 graden rond het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis

Annick van Ommeren-Marquer maakte deze prachtige panorama foto's.

Ik werk ermee al één jaar en ik heb goede resultaten geboekt.
Het is een prettige camera omdat het niet te zwaar is maar met heel veel mogelijkheden.
Hopelijk zult u nog veel meer kunnen genieten van mijn "reportages"!!!

Vervuiling ....broeikaseffect enz.enz.

Achter een foto zit altijd een gedachte en die is helaas in dit geval niet zo mooi. Maar sluit gerust allemaal Uw ogen en adem het allemaal maar in. In de jaren 60 werd hier al tegen gewaarschuwd , luchtvervuilingdus. Het helpt allemaal niks, we willen of kunnen het niet zien. Het wordt alleen maar erger.

re / Teun ?

Beste Teun ?, ik ben geen zware roker, ik rook zelfs helemaal niet? Maar volgens mij zit je iets dwars. Misschien iets te veel bevooroordeling. En de "je ga toch dood" mentaliteit hang ik ook niet aan. Maar ik blijf die hondendrol het smerigste vinden .....
Ging het hier niet om een mooie foto reportage!

Reactie : Wiebenga

U bent zeker ook een zwaar roker?
Die rokers hebben al helemaal geen repsect voor hun eigen lichaam en gezondheid , laat staan voor hun omgeving.
Kan mij het schelen, je gaat toch dood mentaliteit.
Nou ik stap 1000 keer liever in een hondendrol dan 1 keer kanker te krijgen.

Mooie foto's

Het zijn mooie prachtige foto's. Graag zou ik de technische achtergrond van het fototoestel weten. Verder is het nog lang niet de goorste plek van Amsterdam. Als je met je voet in een hondendrol staat dan is dat voor mij de goorste plek van Amsterdam!

Parchtige fotoreportage ?

En het gaat maar door.... ONGELOFELIJK.... .

Goorste plek van Amsterdam

Nou, ik vind die reportage helemaal niet zo mooi. Als U zich realiseerd dat we hier het goorste en meest vervuilde stukje Amsterdam op de foto hebben staan. De Jan van Galenstraat een van de vieste zo niet de vieste straat van Amsterdam b.v.
En de Einsteinweg (in de volksmond de Coentunnelweg), de drukst bevaarde weg van Nederland als ik wel geinformeerd ben. De gemeente wil de Markthallen verplaatsen
zodat er minder vrachtverkeer in dit deel van de stad komt.
Prima idee, maar een druppel op de gloeiende plaat voor wat betreft het terugdringen van de luchtvervuiling.
Het ergste is dat in dit zwaar vervuilde stukje Amsterdam een ziekenhuis staat. Ach wat kan het schelen die mensen zijn toch al ziek die er komen. Ik verzeker U dat geen enkele luchtverversingsinstallatie deze vervuiling aankan. Dus ook niet die van dat ziekenhuis.
Net als die enorme stapel kolen in het westelijk havengebied die zomaar open en bloot hun fijnstof mogen verspreiden.
"Hoe zou dat toch komen" die vraag hoor je keer op keer als mensen met de vreselijke ziekte kanker te maken krijgen. Hier slechts 2 voorbeelden.

De redactie

Antwoord op censuur

Beste Loes,

Wanneer jij persoonlijk slechte ervaringen hebt met het management van het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis dan zijn er allerlei andere wegen om dat kenbaar te maken, zoals via de plaatselijke pers.
Deze website is niet bedoeld om te schelden of om mensen zwart te maken.
De prachtige fotoreportage van Annick staat volkomen los van jouw "eerlijke" beeld van het Lucas.

Sencuur

Jammer , dat iemand die hier een negatieve personele ervaring met het Lucas Andreas Ziekenhuis beschreef wordt weggepoetst.
Moet het dan alleen maar rozengeur en maneschijn zijn op deze site en worden alle andere zaken onder het tapijt geschoven.
De zgn leuke foto's van de buitenkant van dit ziekenhuis staan in schril kontrast met zaken die er binnenshuis plaatsvinden, dat op zich is al erg genoeg. Geeft U toch a.u.b. een eerlijk beeld van zken die U vermeld.