Foto Sloterdijk in de prijzen

Sloterdijk

De prijsfoto Foto: Ruud van Koert, 6 oktober 2004 met het beeld 'de verdwenen boer' van kunstenaar Karel Gomes.

Onze schrijver Ruud van Koert is met deze voor zichzelf sprekende foto in de prijzen gevallen bij de fotowedstrijd "Sloterdijk in Beeld", georganiseerd door de ondernemersvereniging Sloterdijk, De Telegraaf/De Echo en het bedrijf EyesonMedia.

Op 4 december 2007 kreeg Ruud de prijs - zijn foto op canvasdoek - uitgereikt in Grand Cafe-restaurant Wissenkerke aan de Radarweg 236 in Amsterdam-Sloterdijk.

Gepubliceerd: 6 december 2007

Lees ook de artikelen Standbeeld voor de verdwenen boeren en Verdwenen boeren, blijvend verdriet van Shirley Brandeis over de achtergrond van dit beeld.

Angar Veerkamp

Gefeliciteerd!