Hutspot en Couscous

Amsterdam Nieuw West

Het Tuinstadtheater, voor en door bewoners van Amsterdam Nieuw-West, presenteert op zaterdag 5 april 2008 de voorstelling Hutspot en Couscous.

Hutspot en Couscous bestaat uit scènes die stuk voor stuk herkenbare, grappige situaties laten zien, uit het dagelijks leven in een multiculturele wijk gegrepen.
Samen vertellen de scènes het wel en wee van de bewoners in de Paardebloemstraat, een straat in Amsterdam-West. De bewoners zijn van verschillende afkomst, maar hun levens blijken op allerlei manieren overeen te komen en met elkaar verweven te zijn. Meer dan ze ooit hadden verwacht.

Hutspot en Couscous legt op humoristische wijze de misverstanden tussen de culturen bloot en behandelt actuele thema's als integratie, cultuur en taal.

U bent van harte welkom bij de première op zaterdag 5 april, om 20.00 uur in de Van Eesterenzaal (Eigenwijks), Jan Tooropstraat 6, Amsterdam. Entree € 2,50

De Van Eesterenzaal is bereikbaar met metro 50, trams 1 en 17 en de bussen 19, 62, 64, 195, 247. Parkeren na 19.00 uur is gratis.

Gepubliceerd: 27 maart 2008

Graag terugbellen

r.v.bergen

Hutspot en Couscous

ik heb de tryout gezien het is in 1 woord herkenbaar.
Het is een heerlijk stuk en ik ga a.s. zaterdag 5 april er weer naar toe, omdat naar wat ik heb gehoord, is het nog leuker.