Betaald parkeren?

Slotermeer

U kunt op 15 april meediscussiëren over betaald parkeren in Slotermeer en tenslotte voor het stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer inspreken op de commissievergadering van 22 april.

Ook bij u in de buurt?

Bijeenkomsten betaald parkeren

De deelraad organiseert openbare bijeenkomsten over het wel of niet invoeren van betaald parkeren in Geuzenveld-Slotermeer.

Op 15 april is er een weer bewonersavond. Deze bijeenkomst is opgezet als meningenmarkt. U kunt er de verschillende raadsleden en fracties rechtstreeks en persoonlijk aanspreken. Ook is er gelegenheid om uw mening met alle aanwezigen te delen. Mevrouw Grethe van Geffen treedt op als onafhankelijke gastvrouw van de avond.

Waar?

Nova College Amsterdam, Burgemeester Hogguerstraat 2

Programma

19.30 uur - welkom door Grethe van Geffen
19.35 uur - introductie door deelraadvoorzitter Hans Staphorsius
19.40 uur - begin meningenmarkt
20.00 uur - op de zeepkist
21.00 uur - op de zeepkist
22.00 uur - afsluiting meningenmarkt

En dan:

22 april 19.30 uur commissievergadering: Raadzaal van het Tuinstadhuis (inspreken tijden de commissievergadering is mogelijk)

13 mei 19.30 uur raadsvergadering: Raadzaal van het Tuinstadhuis
(tijdens deze vergadering wordt het besluit genomen over wel of niet invoeren van betaald parkeren, u heeft geen mogelijkheden om in te spreken).

U bent van harte uitgenodigd om deze politieke avonden bij te wonen.