Kunstagenda Creamclub

Verteller: Theo Haring

Henk Hienschstraat 38
1063 CK Amsterdam Slotermeer
info@creamclub.nl

*** MUZIEK
Op zaterdag 3 mei vindt in de raadzaal van het Tuinstadhuis Geuzenveld-Slotermeer ( Plein '40-'45 ) een herdenkingsconcert plaats.
Dit concert zal gegeven worden door Lé Lé Mam. Ze zingen voornamelijk a capella maar begeleiden zichzelf ook op kleine percussie.
Het concert is gratis toegankelijk, begint om 19.30 uur en duurt tot ± 20.30 uur. De zaal gaat open om 19.15 uur.
Voor meer info over Le Le Mam: www.lelemam.nl. Een muziekfragment van Lé Lé Mam is te beluisteren via: www.lelemam.nl/run.mp3
Het volgende acapella nummer zou door Le Le Mam gezongen kunnen zijn: www.youtube.com/watch?v=d6BzTCQ6Nqo

*** BEELDENDE KUNST
Rob Slooten toont zes monumentale landschappen van zijn fotoproject I MONDI in Galerie 32-34 te Osdorp. Elk landschap is samengesteld uit meerdere foto’s die samen een autonome, driedimensionale wereld oproepen.
De tentoonstelling wordt op 3 mei 2008 om 16.00 uur geopend door pianiste Deborah Apol, die de pianocompositie ‘In a landscape’ van John Cage ten gehore zal brengen.
Galerie 32-34 Keurenplein 32-34
1069 CD Amsterdam Osdorp tel: 020 - 619 57 82 Voor meer info: www.de40eurogalerie.nl/galerie32-34/

*** CULTUUR EDUCATIE - FILM
FilmTrips Amsterdam, opgezet door Ad van Dam en François Stienen is vanaf 3 april jl. van start gegaan en biedt een unieke fietsroute langs Amsterdamse filmlocaties. Een handzame plattegrond leid je langs markante filmlocaties in de stad; Van de authentieke locaties waar films als 'Amsterdamned', 'Ocean’s Twelve' en 'Babylon' zijn opgenomen tot gezichtsbepalende bioscopen en filmtheaters als Tuschinski, het Filmmuseum en de Uitkijk.
De plattegrond is zowel bestemd voor toeristen als voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs die deelnemen aan het vak CKV. Naast een papieren plattegrond is er voor het onderwijs een speciale, ondersteunende site ontwikkeld: www.filmtrips.nl
Wie kan ons mailen waar in Nieuw West boeiende filmlocaties te vinden zijn? (oa. 'Shouf Shouf Habibi' en 'Oesters van Nam Kee' zijn gedeeltelijk in Nieuw West opgenomen).

*** FILMPJES- TROFEE NIEUW WEST
We willen meer interessante, informatieve,creatieve educatieve grappige artistieke filmpjes op You Tube die op een of andere manier een link hebben met Nieuw West om ze vervolgens te plaatsen in de nieuwsbrief.
Om dit te stimuleren gaan we een trofee uitreiken voor de beste 2 filmpjes. Een Pro-trofee voor de professionele en/of promotiefilmpjes.en een trofee voor andere filmpjes.
Prijsuitreiking en bezichtiging van de filmpjes is op zaterdag 6 sept. tijdens ons culturele CreAmClub evenement. Stuur ons even een mailtje met tekst of link van het desbetreffende filmpje als je mee wilt doen. Intussen blijven we zoeken naar filmpjes die de moeite waard zijn om aan jullie te laten zien en die we op de nominatielijst zullen zetten.
Zoals dit filmpje dat is opgenomen tijdens het Super Songfestival op de J.P.Troelstraschool.
Deze kunstmagneetschool te Geuzenveld viert dit jaar zijn 50 jarig bestaan en krijgt van ons een dikke voldoende.