Rembrandtparkfestival!

Slotervaart, De Baarsjes
Wees erbij op zondag 25 mei!

Voor de derde achtereenvolgende keer organiseren bewoners en bewonersorganisaties uit Slotervaart en De Baarsjes het Rembrandtparkfestival. Op de Nationale Parkendag, zondag 25 mei aanstaande, staat het grootste en mooiste park van Amsterdam geheel in het teken van “Mooi en dichtbij”. Van elf uur ’s morgens tot half tien ’s avonds kunnen jong en oud zich uitstekend vermaken in het Rembrandtpark.

Wie de drukte van het Vondelpark even wil ontvluchten, vindt vlak tegen de ringweg A10 tussen de stadsdelen De Baarsjes en Slotervaart zijn of haar rust in het grootste park van Amsterdam: het Rembrandtpark. Met de wilde natuur van de Ruigtewei, de talloze vogel- en boomsoorten, bouwspeelplaats ’t Landje voor de opgroeiende kinderen en kinderboerderij De Uijlenburg, waar je heerlijk kunt knuffelen met de dieren, is het Rembrandtpark zo “Mooi en dichtbij”.

Onderstaand programma kwam tot stand met financiële steun van de stadsdelen Slotervaart en De Baarsjes, Eigen Haard, Far West, de Alliantie Amsterdam en vele andere corporaties en ontwikkelaars en met de inzet van bewoners, kinderboerderij de Uijlenburg, ’t Landje, Vereniging Vrienden van het Rembrandtpark, OlympiaCircus, Stichting Turks Onderwijs Centrum, Stichting DOCK, leerwerkbedrijf UpFront van het ROC van Amsterdam, Buurtrestaurant Campagna en Stichting Eigenwijks.

De jonge aanstormende talenten uit Amsterdam kunnen zich aanmelden voor de TalentShow, georganiseerd door UpFront/ROCvA. Kijk snel op Rembrandtpark.hyves.nl!
Met de vele internationale en multiculturele demonstraties en workshops en het activiteitenaanbod voor de aller kleinsten tot en met de aller oudsten en dwars door alle culturele achtergronden heen, is het Rembrandtparkfestival uniek in Amsterdam, maar ook weer zo typisch Amsterdams.

Wees er dus bij! Op zondag 25 mei: het Rembrandtparkfestival!

Programma: Klik hier.