Cursisten gevraagd!

Auteur: Juriaan Otto

Nu weer een groep nieuwe Dubbelklik-docenten is afgezwaaid, kan er opnieuw volop worden gedubbelklikt.

Foto van website

Foto van website

Op drie locaties starten nog in juli en augustus nieuwe computercursussen Dubbelklik. De zeswekelijke cursus (een keer per week twee uur) is speciaal in het leven geroepen voor mensen die nog nooit met een computer hebben gewerkt. Dubbelklik is laagdrempelig en werkt niet met een boek of syllabus. Interessant dus voor met name oudere stadsdeelbewoners uit Geuzenveld Slotermeer.
Voor de vrijdagmiddagcursus zijn nog plaatsen beschikbaar in Stichting de Brug (Aalbersestraat 248A) en ook voor de cursus op de dinsdagmiddag (begin eind juli 2004) kunnen mensen zich nog aanmelden.
De kosten voor deze cursus bedragen €15. Daarvoor hoeft niemand het dus te laten. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Buurtsteunpunt Leefbaarheid en Veiligheid Zes & Zeven op de hoek van de Goeman Borgesiusstraat en de Aalbersestraat. Ook kunnen geïnteresseerden zich melden bij Stichting de Brug.
Bij vragen kan men bellen met Juriaan Otto, tel: 889 8381 of via 06-22 1989 43.