Vroeg op voor vrolijke klanten

Verteller: Chantal de Graaf
Slotermeer

Sinds 19 januari is er een nieuw gezicht in de Louis Couperusstraat: Chantal de Graaf. Zij heeft bloemenwinkel Helianthus overgenomen.

Chantal in haar winkel Foto: Annick van Ommeren-Marquer, 5 maart 2009

Uitdaging

Een eigen onderneming op je 28e, dat is een uitdaging. Maar Chantal heeft al veel ervaring met het bloemenvak. Na een opleiding van vier jaar in Naarden, heeft zij twee jaar in Almere-Haven gewerkt en is zij daarna in Naarden acht jaar bedrijfsleidster geweest.
Een eigen winkel beginnen was een droom die nu werkelijkheid is geworden. Haar vriend Sebastiaan, hovenier komt soms helpen en 'leert' om een boeket te maken, iets heel anders dan een tuin aanleggen.

Vernieuwing

Eén nadeel van bloemist zijn? "Vroeg opstaan en laat thuis zijn."
De voordelen? "De klanten vrolijk maken en creatief bezig zijn."
Chantal zorgt voor 'vernieuwing' van de wijk met prachtige arrangementen en smaakvolle boeketten. En je kan er ook terecht voor leuke cadeaus, zoals fantasie-juwelen. Chantal heeft allerlei plannen - daar horen wij binnenkort meer over - en het voorjaar laat op zich wachten, maar bij Chantal is het nu al volop lente in de mooie en leuke lentetinten.

Bloemenwinkel aan de Louis Couperusstraat Foto: Annick van Ommeren-Marquer, 5 maart 2009

bruids boeket

Chantal heeft voor mijn dochter een prachtig bruidsboeket gemaakt en alle bloemen voor op tafel verzorgd. het was geweldig mooi allemaal en de rozen staan er nog steeds mooi bij. Chantal bedankt.

zo mooi

ik ben twee weken geleden bij chantal geweest om een rouwtak te bestellen,ik wilde een mooi stuk met veel rose er in, ze wist meteen wat ik bedoelde, ik kwam het ophalen en het was zo mooi, chantal bedankt voor je mooie werk,ik hoop dat veel mensen de weg naar je winkel zullen vinden, het is je gegunt,een aanwinst voor de buurt!!

Heel vrolijk worden wij hier

Wat enig zo'n winkel waar jij leuk geholpen wordt.
Jij brengt een vaas mee, Chantal kijkt erna en dan gaat zij een leuke creatie bedenken...laat ze haar gang gaan, zij heeft er echt verstand van!

leuke winkel

wie deze winkel bezoek word heel vriendelijk geholpen en als je aparte wensen heb proberen ze die te vervullen