Even stond de 'crisis'-wereld stil in Osdorp

Auteur: An van Batum
Osdorp

Twee keer zes weken hebben ze de computerlessen voor Dubbelklik en Dubbelklik Plus gevolgd via Computerwijk/Eigenwijks.

Trotse mannen rondom een hartelijke wethouder, geflankeerd door hun 'docenten' Carry, staand, en An.

En de 'Mannen uit Osdorp' haalden hun tweede certificaat en waren daar heel blij mee. Ja, mannen die gewoon les wilden hebben van vrouwen zoals Carry Burgering en ik, An van Batum.
Niets van 'geen handen schudden' maar gewoon hartelijk met elkaar omgaan en van elkaar leren.

De wethouder van Osdorp, mevrouw Martje Postma, heeft de certificaten uitgereikt en had voor iedereen een hartelijk woord en liet zich door Youssef Yaghdi van Impuls bijpraten over de activiteiten op velerlei gebied die de mannen dagelijks doen voor de gemeenschap.

Alle mannen zijn deelnemers van het project 'Actief in Osdorp' waarvan Youssef Yaghdi de projectleider is

Ze wilden eigenlijk allemaal nog doorgaan met een nieuwe cursus, maar eerst is er nu een nieuwe groep aan de beurt en de mannen gaan nu de lessen in praktijk brengen, veel mailen en Google.

Terecht trots

Youssef Yaghdi ( Impuls Amsterdam Osdorp )

Trots op mijn mannen

Ik ben trots dat ik de eerste reactie mag plaatsen ,maar ik ben nog trotser op deze mannen die een voorbeeld geven aan iedereen die denkt ....ik kan het niet ik ben te oud etc.. deze mannen bewezen het tegenovergestelde.....nou mannen ga zo door blijf actief en veel succes
Ook namens de mannen wil ik An en Carry hartelijk bedanken voor hun inzet.
Groet/wa salaam,