Web Warming Party

Maandag 11 oktober van 17.00 tot 18.00 uur. Stichting de Brug, Aalbersestraat 248A, Amsterdam.

Affiche Web Warming Party

Met bijna honderd verhalen, nieuwsitems, columns én een paar honderd foto's uit het heden en verleden van de Amsterdamse tuinsteden, heeft het Geheugen van West binnen een half jaar bewezen een volwaardige cultuurhistorische site te zijn. Een mooi moment om alle betrokkenen en geïnteresseerden uit te nodigen voor een Web Warming Party.
Iedereen is uitgenodigd bij deze officiële opening van het Geheugen van West. wethouder Anton Ederveen zal op deze dag aan een aantal vrijwilligers van het project - waar ook de succesvolle computercursus Dubbelklik deel van uit maakt - computers aanbieden. Ook andere vrijwilligers komen in aanmerking voor een computer. Zij worden daarvoor de komende tijd benaderd.
Wij hopen dat wij u op 11 oktober aanstaande bij Stichting de Brug mogen ontvangen. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Tot dan!