Uitnodiging wij van nova

Nova Naschool en Nova College nodigen u van harte uit voor de presentatie van www.wijvannova.nl , een website voor en door leerlingen. Op donderdag 28 oktober om 16.00 uur in Meeting Point, Nova College.

Leerlingen van de praktijkschool van het VMBO Nova College hebben een website gemaakt waarop ze zichzelf presenteren. Ze laten zien wie ze zijn, wat hen bezighoudt, met wie ze wonen, waar ze in geloven en nog meer. In foto's, teksten, filmpjes en geluid. Om zichzelf en elkaar beter te leren kennen. Om zich te presenteren aan leeftijdsgenoten, buurtbewoners, familie, vrienden en wie meer van hen wil weten. De site blijft veranderen. Nieuwe leerlingen voegen hun verhaal toe.
De opening wordt verricht door Ad van Dam, projectleider media educatie MiraMedia.

Idee en begeleiding: Bernice Siewe, Amsterdam. Webdesign: Robbert Slotman, Hennipmanschalken Communicatieontwerpers, Utrecht. Technische ondersteuning: Ecreation, Woerden.
Nova College, Burgemeester Hogguerstraat 2, Amsterdam, 020-5854852.

Het project is mede mogelijk gemaakt door het Amsterdams Fonds voor de Kunst en het VSB Fonds.