Geuzenveld-Slotermeer

Het Zonnetje in het Nova-college

Eerst overleggen hoe de maaltijd te bereiden Foto: Annick van Ommeren-Marquer, 17 maart 2009

Via een onderzoek is Ministerie van VROM erachter gekomen dat de bewoners van Geuzenveld-Slotermeer best een Buurtrestaurant willen hebben.
In maart 2008 is het project Het Zonnetje van start gegaan met - meteen - volop succes.
De formule is simpel: heerlijk met elkaar eten voor slechts € 7,50, twee consumpties inbegrepen. Het 3-gangen menu varieert iedere maand en blijft dus een leuke verrassing. "Als jij er één keer geweest bent, dan kom je altijd terug" zegt één van de gasten. Eén keer per maand op dinsdagavond komen gemiddeld 40 gasten binnen, een heel werk voor de vrijwilligers; één ding is zeker, het wordt echt gewaardeerd en terecht!

Hulp gezocht

Het project valt (financieel) onder Wijkweb en De Stichting Buurtbelangen coacht en begeleidt de vrijwilligers van Het Zonnetje.
Het begon allemaal met 8 à 10 vrijwilligers maar helaas, na 1 jaar, zijn er nog maar 5 over. Zo langzamerhand komen er weer een paar bij maar nog niet genoeg!

- Mocht u, ééns per maand, iets willen betekenen voor de buurt, kom lekker koken!
Meld u aan via telefoonnummer: 020 480 20 80.