Overtoomse King

Auteur: Juriaan Otto
Overtoomse King  <p>De Sloterpolder, gezien vanuit het Nationaal Luchtvaart Laboratorium aan de Haagseweg. In het midden de tuinderijen. Hier ligt sinds eind jaren vijftig de wijk Overtoomse Veld (Delflandpleinbuurt). De huizenrij rechts staat langs de Westlandgracht. Getekend door Chris Schut in augustus-september 1950. Ontleend aan: <a href="http://www.xs4all.nl/~terlage/amsterdam">Terlage</a></p>

De Sloterpolder, gezien vanuit het Nationaal Luchtvaart Laboratorium aan de Haagseweg. In het midden de tuinderijen. Hier ligt sinds eind jaren vijftig de wijk Overtoomse Veld (Delflandpleinbuurt). De huizenrij rechts staat langs de Westlandgracht. Getekend door Chris Schut in augustus-september 1950. Ontleend aan: Terlage