Warme belangstelling Web Warming

1 Fan

Maandagmiddag 11 oktober opende wethouder Ederveen van stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer bij Stichting de Brug onder grote belangstelling officieel het Geheugen van West.

web warming party 2 wie, wat, wanneer, waar Portefeuillehouder Ederveen overhandigt - symbolisch - gratis computers aan vier fantastische vrijwilligers van de Brug en Buurtsteunpunt Negen en Tien. Van rechts naar links Hennie Loopeker, Ed Hanenberg en William Fleur. Ria van Bergen van Buurtsteunpunt Negen en Tien valt buiten de foto, maar ontvangt uit handen van Anton Ederveen wel degelijk een computermuis.

Aanwezig bij deze Web Warming Party waren de schrijvers van de website, de makers van de website en niet onbelangrijk: de lezers van de website
Ederveen maakte van de gelegenheid gebruik de eerste van tweehonderd gratis computers te overhandigen aan een viertal vrijwilligers die zich inzetten voor het Geheugen van West en de laagdrempelige computercursus Dubbelklik. Deze computers — gratis door het ROC Eindhoven beschikbaar gesteld — worden door het stadsdeel kosteloos aan de vrijwilligers en deelnemers van de computercursus Dubbelklik verstrekt. Slechts voor de plaatsing en installatie wordt een eenmalig bedrag van € 35 gevraagd. Voorwaarde voor deze computer is deelname aan een van genoemde projecten, uiteraard indien men thuis nog niet over een dergelijk apparaat beschikt.
De vier vrijwilligers die uit handen van Ederveen de computer symbolisch kregen aangeboden — men kreeg alvast de muis in handen gedrukt — reageerden geëmotioneerd op de geste van het stadsdeel en dankten de wethouder hiervoor hartelijk. Het gebeurt dan ook niet iedere dag dat men van de gemeente een gratis computer krijgt toegeschoven.

Bekijk meer afbeeldingen

web warming party wie, wat, wanneer, waar Voorzitter van de Brug Cor van Drongelen in gesprek met onder andere stadsdeelvoorzitter Robin de Bood en portefeuillehouder Anton Ederveen.

web warming 3 wie, wat, wanneer, waar Geanimeerde gesprekken bij de Web Warming Party van het Geheugen van West in stcichting de Brug op maandag 11 oktober 2004.