Schrijvers gezocht!

1 Fan

Het Geheugen van West is op zoek naar bewoners van Nieuw West die het leuk vinden om verhalen te schrijven voor de site.

Schrijvers gezocht! Wie weet waar deze foto is genomen?

Op het Geheugen van West staan inmiddels bijna honderd verhalen over het heden én verleden van de Westelijke Tuinsteden. Het zijn verhalen over gewone mensen die hier van alles en nog wat hebben meegemaakt. Van de schrijvers die we zoeken, verwachten we alleen een gezonde interesse in het verleden van dit stukje Amsterdam. Het is niet nodig schrijfervaring te hebben opgedaan. Het is de bedoeling dat de nieuwe vrijwilligers in West op zoek gaan naar leuke verhalen, grappige anekdotes en gevoelige herinneringen, om die vervolgens door de redactie in leesbare stukjes op de website te laten plaatsen. Er wordt samengewerkt in een gezellig team en iedereen is welkom. Ook zijn we op zoek naar mensen uit de Turkse en Marokkaanse gemeenschap die de verhalen uit die hoek over het voetlicht willen brengen.

Geïnteresseerd: bel met Juriaan Otto. Tel: 8898381 of 06-22198943.

ate de jong

foto

dit is het lambertus zijlplein daar achter in de hoek heb ik nog gewerkt in het postkantoor trouwens nog steeds postkantoor.

ate de jong

foto