Zoveel bewoners hebben in 'hun vierkante meter' een echte moestuin gecreëerd, van courgette tot radijs, sla en komkommer, alles groeit volop.
Nu is er genoeg groenafval om aan de compost te gaan werken volgens de Perma-cultuur. Het doel van Perma-cultuur is samenwerking tussen de mens en haar omliggende natuur gericht op een lange termijn overleving van beide.
Met Perma-cultuur kun je een lekkere eetbare tuin ontwerpen die niet alleen mooi, maar ook nuttig is. En je kunt ook flink wat energie en geld besparen in je huis.
Kom eens langs met groente- en fruitafval en kijk hoe een composthoop gemaakt wordt.
De Kok, z'n Vrouw, de Kweker en de Buurman - vervolg
Drie maanden na het begin van het project is de tuin onherkenbaar!

Een echte moestuin geworden Foto: Annick van Ommeren-Marquer, juli 2009
Alle rechten voorbehouden
Alle rechten voorbehouden
512 keer bekeken
Bekijk meer afbeeldingen

Hoe moeten wij beginnen? Foto: Annick van Ommeren-Marquer, juli 2009
Alle rechten voorbehouden

Lol maken en zagen Foto: Annick van Ommeren-Marquer, juli 2009
Alle rechten voorbehouden

Iedereen zet z'n krachten in Foto: Annick van Ommeren-Marquer, juli 2009
Alle rechten voorbehouden

Zo, klaar, en nu de compost afwachten Foto: Annick van Ommeren-Marquer, juli 2009
Alle rechten voorbehouden