De Kok, z'n Vrouw, de Kweker en de Buurman - vervolg

7 Fans

Drie maanden na het begin van het project is de tuin onherkenbaar!

Een echte moestuin geworden Foto: Annick van Ommeren-Marquer, juli 2009

Een echte moestuin geworden Foto: Annick van Ommeren-Marquer, juli 2009

Alle rechten voorbehouden

Zoveel bewoners hebben in 'hun vierkante meter' een echte moestuin gecreëerd, van courgette tot radijs, sla en komkommer, alles groeit volop.
Nu is er genoeg groenafval om aan de compost te gaan werken volgens de Perma-cultuur. Het doel van Perma-cultuur is samenwerking tussen de mens en haar omliggende natuur gericht op een lange termijn overleving van beide.
Met Perma-cultuur kun je een lekkere eetbare tuin ontwerpen die niet alleen mooi, maar ook nuttig is. En je kunt ook flink wat energie en geld besparen in je huis.
Kom eens langs met groente- en fruitafval en kijk hoe een composthoop gemaakt wordt.

Lees ook het eerste deel over dit project.

Alle rechten voorbehouden

512 keer bekeken

Bekijk meer afbeeldingen

Hoe moeten wij beginnen? Foto: Annick van Ommeren-Marquer, juli 2009

Hoe moeten wij beginnen? Foto: Annick van Ommeren-Marquer, juli 2009

Alle rechten voorbehouden
Lol maken en zagen Foto: Annick van Ommeren-Marquer, juli 2009

Lol maken en zagen Foto: Annick van Ommeren-Marquer, juli 2009

Alle rechten voorbehouden
Iedereen zet z'n krachten in Foto: Annick van Ommeren-Marquer, juli 2009

Iedereen zet z'n krachten in Foto: Annick van Ommeren-Marquer, juli 2009

Alle rechten voorbehouden
Zo, klaar, en nu de compost afwachten Foto: Annick van Ommeren-Marquer, juli 2009

Zo, klaar, en nu de compost afwachten Foto: Annick van Ommeren-Marquer, juli 2009

Alle rechten voorbehouden

Geen reacties

Voeg je reactie toe