Wigbolt Ripperdastraat

Nog even een toevoeging.
Naast ons (Wigbolt Ripperdastraat 23-3) woonde de familie Cosaert (dochter Kim meen ik en nog een zoontje) en naast Vercammen de familie Abels. Later zijn die meen ik naar Amsterdam Noord verhuisd.
Zo borrelt er steeds meer naar boven.
Andere namen uit de buurt. Fam. Schumacher in de Dr. H. Colijnstraat; mijn vriendinnetje Nelleke, zij woonde in het portiek naast de slager. Haar vader was plotseling overleden. Ineke van Stigt in de K.S.Hasselaerstraat; families De Vries en Van Straaten, Paranusa, Nagelmaker (vriendin Mirjam; Jose en Bernadette); Petra Niekus (J. Eelsmastraat); Els Borgels, Jose Mientjes, Lida Blok, Conny Cristel, Clarissa Moes, zaten bij mij in de klas op de Maria Regina School. Er zal nog wel meer opborrelen, maar nu even niet. Tot de volgende keer.