Ramon Sterker

Auteur: null

Het blijft gewoon een mooie herinnering aan een tijd, waarbij de activiteiten in de wijk zeer belangrijk waren. En ja, als dit weer zo zou zijn dan was het misschien een stuk leuker met minder criminaliteit, behalve dan die deur op de luilak-zaterdag. Ik had die periode wat weggestopt maar dankzij "jouw geheugen" leeft dit nu weer en ben ik deze verhalen weer aan het vertellen aan mijn kinderen Nick, Joyce en Marit. Sorry, Jan Paques ik kan dit nog niet aan mijn kleinkinderen kwijt (die zijn er niet) en dus ook geen handtekeningen uitdelen. Voor de mensen die de Hot Rod Rockers beelden herkennen en zich gaan afvragen waar Fred Fontijn dan wel was? Nu, kijk maar goed achter de saxofonist en de wat mollige donkergetinte zangeres!
Ik kijk uit naar de verdere reacties, met dank aan Fred.