Bob van Schijndel

Auteur: Bob van Schijndel

Ik was er bij: bij bijna alles wat Fred heeft opgeschreven: de hypnotiseur, Rita Reys in de Kolenkit, Top of Flop en dansen met de familie Rijnink. Ernst Karstens was toen een vriend van mij . Hij was stapelgek op pianospelen bij hem thuis in de Rijpstraat. Kort heb ik nog wat met zijn zusje Marijke gehad. Een jaar vijf geleden kwam er een schilder de gang schilderen die mij vertelde dat hij de zoon van Ernst was.
Met Jantje Paques heb ik nog gekorfbald bij Landlust. En we zijn toen kampioen geworden. De foto heb ik nog.
Ramon, wat luilak betreft: wij bonden de deurknoppen op de Rijpgracht aan elkaar, zo erg waren we dus niet.
Trouwens,ik wordt me wel steeds meer bewust wat een leuke jeugd we gehad hebben, terwijl er weinig geld in onze gezinnen was.
Bedankt Fred