Meer namen

Auteur: Fred Fontijn (fred@fontijn.nl

Hallo Betty,
Inderdaad woonde ik aan de overkant van De Rijpgracht en dicht bij de Bestevaerstraat. Toch ken ik wel een aantal namen die bij jou in de buurt woonde, zoals Winnie Plouwie, Bob van Schijndel, Corrie Heijer, Flip van Meines en Tom van der Horst, met hen zat ik samen in de klas. We ontmoeten elkaar weer toen we in oktober 2007 een reünie hadden, op de plek waar onze school vroeger stond. Fred van der Horst reageerde op mijn beschrijving van het winkelbestand rond de gracht. Te vinden wanneer je op deze site naar 'buurten' gaat en 'Landlust' . Ronnie de Haan woonde ook op dat stuk en Gerard Huizer die bij Landlust korfbalde. Ter informatie: Het klopt dat een aantal mensen die reageerden niet zelf op De Rijpgracht woonden maar er wel herinneringen aan hebben, laat je daardoor dus niet in de war brengen. Wie weet heb ik hiermee weer wat meer herinneringen bij je los kunnen maken.
Groet,