doe gewoon alsof

Auteur: Louis

Ja Wilma ik was ook al tot die conclusie gekomen en ging er van uit dat het (helaas) niet de Ruys was, maar.....alleen de foto zelf draagt nostalgische gevoelens over doe je gewoon alsof je je daar weer waant. Overigens geef ik Channah gelijk over de HOCO van meneer Hoveling, want die zat inderdaad in het prille begin aan de overkant ! De 4=6 is pas later naar de overkant gegaan (zie ook www.geheugenvanwest.nl/article-3032-nl.html)
Op jouw trappenhuis woonde ook de fa. Luckerhof die ik zo af en toe nog wel eens zie ! Pieter bedankt voor je reacties en zal binnenkort ook eens een poging wagen om een stukej in te sturen. Weet jij nog iets over een reunie misschien want ik heb me ooit wel eens aangemdl maar daar nooit meer wat op gehoord.