zelfde type huizen maar straat onbekend

Auteur: Bezoeker

Ik heb van 59 tot 79 gewoond op de 3 etage in de Dr. H. Colijnstraat 208 t.o. het voormalige CBR. Van de verhalen van Pieter en z'n vader heb ik gesmuld en herken mezelf er ook in. Er zijn veel oveenkomsten met die tijd maar klopt ook wel want we zijn van hetzelfde bouwjaar ! Channah twijfelt nog steeds. Ik heb de foto zelf gedownload en is best aardig uit te vergroten maar heb nog een foto uit die tijd gevonden van een soortgelijke flat als op die foto maar dat is volgens de beschrijving de Geuzendonkstraat (??) wat ik niet kon plaatsen en ook niet kon niet vinden. Als je 'm wilt zien wil ik 'm best mailen of plaatsen maar weet niet waar of hoe ? Hij staat in een groot artikel uit de Katholieke Illustratie uit 1953 over de nieuw te bouwen stadwijken Slotermeer en geuzenveld met prachtige foto's (niet op internet te vinden)