Dumpie

Auteur: Bezoeker

Hoi Hanneke, ik moet toch wat vaker het geheugen van west bezoeken! Eerst maar je vragen beantwoorden: Marijke is m'n oudste zus, gaat goed met haar, ze woont in Purmerend met man Dick, heeft 1 dochter van 35, m'n broertje Koen (ja, blijft m'n broertje al wordt-ie 100) woont lekker op z'n bootje dichtbij de Sloterplas, ik woon met poes Susie in Amsterdam Zeeburg . Hoe is het met jullie, als ik het goed heb heb je een broer Tonnie, dan jij, en volgens mij had je ook nog een jonger zusje? Vind jij het ook zo leuk, deze site, alle herinneringen komen terug, en ik geniet echt van de verhalen van Marie-Anja Warmerdam. Jammer dat de buurt zo achteruitgaat, zou zo weer terug willen, maar waarschijnlijk word je nostalgisch als je 60 (ja echt) bent..
Hartelijke groeten,
Jetty