Ineke H

Auteur: Bezoeker

Wat leuk trouwens dat je nog steeds contact hebt met Hannie, doe haar de groeten als je haar weer spreekt..... Heeft ze een webcam? Ik wel.... zou leuk zijn om haar via de webcam nog eens te zien of te spreken? Wil je Hannie vragen of ze dat zou willen? Ik schrok even om wat je over Joop schreef.... Verdrietig gebeuren.... Als je het niet erg vind ga ik daar niet verder op door. Chris spreek ik niet sinds m'n moeder is overleden..... Dat is zijn keus, het zij zo... De familie Wehkamp kan ik me niet herinneren. Mijn moeder is in 1983 overleden en toen woonde mevrouw van Leeuwen er nog. Ik neem nog wel een keer contact met je op nu ik je email adres heb maar ik ben voorlopig nog even druk..... Hartelijke groeten, Anita Florijn