NONNEN

Auteur: Bezoeker

OVER DE NONNEN WEET IK NOG HET VOLGENDE:
ZUSTER IMMACULATA WAS EEN KLEIN VROUWTJE MET BRIL, HEEL VROLIJK EN ONDERNEMEND. OOIT OP SCHOOLKAMP IN OUD VALKENVEEN - GUSTAV BRICHLEPHUIS (SCHRIJF IK HET GOED?) DEED ZIJ DIREKT MEE MET VERSTOPPERTJE SPELEN, ZE DOOK MET KAP EN AL DE BOSJES IN, HEEL SPONTAAN. WEET NIET OF ZIJ DE BEWUSTE MW. DE BRUIN IS, DIE TIJD HEB IK DAAR NIET MEER MEEGEMAAKT. ZIJ KON OOK GOED ZINGEN
KAN MIJ NIET VOORSTELLEN DAT "PATER"DITTERS OP ZR. MADELEINE "VIEL", WANT DIE NON WAS TOCH AL OUD?? (IN KINDEROGEN DAN HE, HAHA)
VERDER WAS HET HOOFD VAN DE SCHOOL ZUSTER THEODATA, HEEL AARDIG EN ZACHTE STEM.
ZUSTER THERESSE , DIE WAS VOLGENS MIJ STRENG, IK WAS BANG VAN HAAR WEET IK NOG (HAHA)