Vuurwerk +

Auteur: Bezoeker

Beste Joop (maar voor mij blijft u Hr. Jansen!) inderdaad was het Huub want dat wist mij gisteren Marcel Marsman te vertellen!!!!
Het klopt inderdaad dat mijn moeder een nicht van Hr. Malizia was! Mw. Malizia leeft nog ondanks een slopende ziekte en heeft nog kontakt met mijn moeder. En ergens hierboven las ik iets over Romeo in connectie met de Familie Neijman: Romeo is getrouwd geweest met Inge Neijman (zijn al heel lang geleden gescheiden).
Nog een correctie op mijn eerdere bericht mbt Mw. Marsman; zij wordt dit jaar 90 jaar!
Marcel en ik hebben gisteren herinneringen opgehaald over het hof nadat ik hem verteld had van deze site. Vergeleken met de jeugd van nu hadden wij nagenoeg niets! Heel weinig speelgoed, geen computer, geen tv op onze kamer; we speelden vooral altijd buiten, of op het hof, of op het grasveld, of op het weilandje in de buurt van de Sloterplas. We kwamen inderdaad tot de konklusie dat wij een onbezorgde jeugd hebben gehad doordat we daar altijd zo met elkaar optrokken. En wij kwamen tot de conclusie dat wij wellicht (door de omstandigheden van het hof en de tijd) een gelukkigere jeugd hebben gehad dan de jeugd van vandaag........
Ik heb Marcel het adres van de site gestuurd en gevraagd of hij ook nog wat wil aanvullen; sowieso weet mijn moeder nog heel erg veel te vertellen. Zij kan niet met de computer omgaan en heb haar gevraagd of ze eea op papier wil zetten dus dat geef ik eerdaags hier door!
Ik heb trouwens zelf een zeer kortdurende relatie gehad met Sandra de Bruijn (heette ze geen Xandra?).
Groetjes en tot snel, Frank Bosland.