Inktlap

Auteur: Bezoeker

Hoi Marie-Anja,

Weer een leuk stukje!Ik herinner mij dat schrijven met die kroontjespen ook nog heel goed! Het gaf vaak een hoop vlekken en vieze vingers. Ik herinner mij ook nog goed hoe al die kleine inktpotjes bijgevuld werden uit zo`n grote fles, dat rook ook zo speciaal. Die inktlappen zie ik nog zo voor me. Mijn moeder knipte altijd rondjes uit overgebleven stof van de kleding die zij voor ons maakte. Ze maakte er echt een heel werk van, met een mooie knoop in het midden. Ik vond het leuk om de verschillende lapje te bekijken. Die gekochte zeemleren inktlappen vonden we erg aantrekkelijk maar eigenlijk waren ze lang zo mooi niet!
Leuk hoor, al die herinneringen delen, ik vind het ook heel leuk dat wij bij elkaar in de klas gezeten hebben.

Groetjes,
Toos