schandalig

Auteur: abdel

Ben in 1974 in geuzenveld komen wonen, en woon nog steeds.
Het was vroeger veel gezelliger en leuker dan nu.
Dat kwam omdat het in de buurt veel rustiger was, met veel groene veldjes waar er gevoetbald werd door de hele buurt.

Ik vind het gewoon schandalig dat er op elke vierkante meter gebouwd word, en dat bijna de hele buurt word gesloopt voor hoog bouw, zodat er meer mensen in kunnen, en dat betekent dat het nog drukker zal worden, en de criminaliteit zal toenemen, en te vergeten het verkeer. doordat er meer mensen bij zullen komen, zal op ten duur ook parkeerproblemen ontstaan, en dat komt de gemeent weer goed uit. Want dan kan de gemeente betaald parkeren gaan invoeren, terwijl zij zelf het probleem creeren......wat is er mis met laagbouw, de meeste mensen hebben liever een gezinswoning met een leuke tuintje. ipv op 4hoog te wonen. een mooie uitzicht heb je toch niet meer met al de "wolkenkrabbers".
De gemeent wil natuurlijk zoveel mogelijk geld verdienen met elke stukje grond en heeft lak aan de mensen, en er is niemand die z'n bek opentrekt. Het lijkt wel of iedereen slaapt.

Nogmaals ik vind het gewoon schandalig!!

groetjes