Concordia Internos ofwel CIN

Auteur: Bezoeker

Heerlijk dit stukje nostalgie. Heb er ook mijn vakopleiding gedaan en werd zowaar gediplomeerd bankwerker met extra lascursus, ja niet te min denken over dit baasje.
Meneer Hoek gaf ook Nederlands en er was ook meneer Adriaanse voor technisch tekenen. Meneer Alberda voor smeden en plaatwerken.
Helaas is in de tachtiger jaren het gebouw verdwenen. Bij de ingang was ook het kantoor van de concierge en in de kantine zwaaide tante Pietje de scepter op duidelijke maar wel moederlijke wijze. Zij woonde in de Vierwindestraat.
Meneer Smit ja dat was er eentje, heb een paar maal drie dagen onverwacht verlof van hem gekregen, daar is hij mee gestopt toen hij door kreeg, dat ik daar niet mee gestraft werd.
Ik mocht daar vertoeven van 1958 tot 1960. Helaas heb ik van mijn klasgenoten uit 1 en 2 CB nooit meer iemand gezien of gesproken.