Liedjes

Auteur: Jetty Temme

He, ex-buurmeisjes,

Zangles en mijnheer Van Rooijen. Wat me nu te binnen schiet is dat we een soort toneelstukje met zang moesten leren, waarschijnlijk afscheid van de zesde, maar dat weet ik niet zeker. Op een gegeven moment kwam er een gezongen zinnetje in voor 'ämandeltjesrijst met bessensap', en ik mocht dat zingen. Er was echter een ander meisje dat van zichzelf vond dat ze mooier kon zingen dan ik (eerlijk gezegd was dat ook zo...), en dat het beter was dat zij dat zou gaan zingen. Mooi dat ik m'n rol kwijt was, wat vond ik dat een rotstreek!

Marie-Anja, dank zij jou heb ik de hele middag het refrein van Boeroengkaka lopen zingen: leitrum, leitrum. leitrum lalalala, en ik krijg het niet meer uit m'n hoofd.

Groetjes,
Jet