kniekousen

Auteur: Marie-Anja Seitz-Warmerdam

Hoi Channah

Ja, die opengewerkte kniekousen herinner ik me ook nog. Ik ging bij Time-Life in Slotervaart werken en daar kreeg je in een apart kamertje beneden in de kelder een administratieve training. Daar zat ook een meisje uit Geuzenveld die een paar jaar ouder was dan ik (ik weet niet meer hoe ze heette) en zij had van die kniekousen aan. Dit meisje was erg snibbelig en bijdehand en ik weet nog heel goed dat mijn cheffin zei dat de kousen niet pasten bij de grote mond. Ik heb me een hoedje gelachen.

Een hotpant heb ik bij mijn weten nooit gedragen maar ik herinner me wel dat mijn jongste zus Anne-Marie in het bezit was van diverse hotpants.

De midirok heb ik gekocht toen ze pas in de mode kwamen en op mijn werk stond de hele afdeling paf. Ze waren zo aan de minirok gewend dat het nu net leek of ik een stuk gegroeid was.

Groetekes van Marie-Anja