hoofdweg jaren 1965 tot 1972

Auteur: gerda jansen kroon

hoi ik ben gerda jansen kroon,en heb tussen de bos en lommer en de jan v gaalen str gewoond.
en weet iemand ook dat er naast bemmeltje en de apotheek ook n supermarkt zat de Centra,die man van die winkel was zo aardig,hij heeft ook nog met zn melkkar gelopen op de hoofdweg,en in de winkel ging ik altijd boodschappen doen,en bij bemmeltje om de hoek zat er n slager,daar ging ik altijd vlees halen,en daarnaast zat n poelier,en aan de overkant zat n kapsalon,daar heb ik later gewoond met mn man cor daar zat n woonhuis bij.
en Tom'sInn daar ging ik altijd uit dat was n discotheek,en daarnaast zat ook n kroeg die Tom'sInn heette.
en bij bemmeltje haalde we altijd ijs n sorbet en dan kreeg je 2 kersje erin,en hij had ook altijd van die lekker droppen soort stengels slap maar die was zo lekker,heb ze nooit meer gezien,en inderdaad de mouselientje met slagroom.
leuk hoor die herrinneringen van de hoofdweg.