Operetteclub, miekehuijsen@live.nl

Auteur: mieke huijsen-alberding

Hallo Fred,

Ik heb weer met plezier de stukjes gelezen en ben heel blij dat mijn vriendin Gertie Roozen me attent maakte op deze side. Mijn broer heb ik gelijk ingelicht en het resultaat is er.
Zoals ik al vermelde heb ik op de operettclub gezeten en nu is na lang nadenken de naam van Marianne Sarstadt naar boven gekomen. Haar ouders leidden ook die club en mevr. Sarstadt speelde op de piano. Marianne is altijd goed in ballet geweest en ze is later ik meen samen met Hans Snoek,bij scapinoballet een grote danseres geworden.
Van de kampclub weet ik niet zoveel meer,maar wel het volksdansen is me bij gebleven. De ringelrij ,de driekus man en de velata hebben we heel vaak gedanst.Als ik me weer wat herinner en af en toe komt er wat naar boven borrelen,zal ik me weer melden.
hartelijke groeten,

Mieke Huijsen(Alberding)