Auteur: Roy Abels

Hallo meneer van Maanen, was wat aan het GOOGELEN""zoals dat zo mooi heet. En guess what ....
Vond ik dit artikel.
Ik woon momenteel in Harderwijk, maar zit voor mijn werk (Defensie) vanaf maart 2008 t/m 31 juli 2011 in Madrid. Er zijn ergere plekken toch..?
Heb toch zo af en toe wel eens terug gekeken naar die magnifieke tijd bij avv Geuzenveld!!
Ben zelfs een keer in de oude kantine geweest (toen - denk zo ergens eind '80 begin '90 - al SC Eendracht als ik me niet vergis) en natuurlijk geen enkele bekende tegen gekomen.
Ik kom zo af en toe nog een terug in m'n oude buurt (Hendrik Bulthuisstraat) om oude buren op te zoeken. Van ons oude 1e senioren team ben ik Gerrie Dijkstra (keeper) nog een paar keer tegen het lijf gelopen.
Alfred de Boer die op 28 mei 2009 heeft gereageerd ken ik zeker nog. Toch wat keertjes bij elkaar thuis geweest kan ik me herinneren. Zou leuk zijn ook met hem weer eens contact te hebben.
Mail me gerust eens: royinmadrid@hotmail.com
Altijd leuk om oude bekenden te ontmoeten. Gek, maar wanneer je ouder wordt (inmiddels ook bijna 55) ga je steeds vaker op zoek naar oude herinneringen ...
Groet en wie weet tot mail's
Mijn beide ouders zijn nog steeds goed ter been en wonen inmiddels in Almere. Mijn vader kan zich u nog bijzonder goed herinneren.
Roy Abels