Wigbolt Ripperdastraat

Auteur: Roy Mosselman

Hoi Nancy,
Ik zie aan de reacties van jou dat je een trouwe bezoeker bent van deze site, ik lees in een van jouw reacties dat je in Wognum woont, hebben we jaren toch redelijk dicht bij elkaar gewoont. Maar ja iedereen leeft op een gegeven moment zijn eigen leven en je hoort jaren niets meer van elkaar.
Hoe is het met je vader? Kwam hem vroeger nog wel tegen samen met je moeder op indische feestjes. Ik heb vroeger nog wel bijles van een oom van jou gehad ik dacht dat hij Sunny heette, klopt dat?
Met mijn broers en zusje gaat het goed, Richard is getrouwd met Hennie zij hebben 2 dochters Sandra en Patricia. Richard woont in Zaandam en is reeds gepensioneerd.
Lesley woont al jaren in Hoorn, zijn partner heet Iris, zij hebben geen kinderen en werken beide bij Univé.
Kim is getrouwd met Carcia zij hebben 2 kinderen Tom en Sabine, Kim woont in Landsmeer.
Ikzelf heb 2 kinderen Chantal en Rick en Rufien heeft ook 2 kinderen Heleen en Tom, wij wonen sinds 2 jaar in Alkmaar.
Lijkt me leuk om met een groepje die het leuk vinden bij elkaar te komen.
Ik denk dat er niet zoveel animo voor is, mensen hebben het tegenwoordig veel te druk. Maar het is ook wel leuk om de mensen te ontmoeten die het wel leuk vinden.
Hoor van je,
Groetjes Roy